Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С пари всеки знае.....
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

• Oт 4 месеца не съм си мил колата....прилича на изоставена
      Да не говорим, че съм си накупил един куп джвъчки, крушчици и т.н и нямам време да си ги монтирам.....само за една задна чистачка успях да намеря 5 минутки....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Колега не се коси дето има дума,аз моята не съм я мил от 1 година имам 2 кила кал по стелките може и разстения да поникнат ако поливам не се знае,сигурно ще я мия ако излизам с некой моме за пръв път да направя добро впечатление,а имам и 1 ароматизатор на 3 години некой ако го иска...той вече е с мирис на 164-риболовно ухание е аромата му,та горе главата егати и дръгелите им ставаме роби то е 2.40 бензина аз си фащам влака накрая и гратис с рейса на повишено внимание и айде ,не издържам психически вече,слагам си на стената един плакат на Алфа и от долу пиша-гражданска,каско,гуми зимни летни,преглед,масло,части,винетка,бензин,майстори, време,абе ебати и бирниците е у рейса се качи,па си разгледай,возат те без пари,некой се изреже па се чудиш да познаеш щу е гнел,скарат се,има емоций,позяпаш мадамите,качат се гриповете с тубите за минерална вода па се дърлят,а у колата какво?зимата ринеш снег,чакаш 10 минути да загрее,па се пазиш некой да не те прасне,па нерви по кръстовищата,и се върнеш вечер па нема къде да паркираш и се ти викат -Абе мани се от тия италиански кенефи за награда...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          Колега не се коси дето има дума,аз моята не съм я мил от 1 година имам 2 кила кал по стелките може и разстения да поникнат ако поливам не се знае,сигурно ще я мия ако излизам с некой моме за пръв път да направя добро впечатление,а имам и 1 ароматизатор на 3 години некой ако го иска...той вече е с мирис на 164-риболовно ухание е аромата му,та горе главата егати и дръгелите им ставаме роби то е 2.40 бензина аз си фащам влака накрая и гратис с рейса на повишено внимание и айде ,не издържам психически вече,слагам си на стената един плакат на Алфа и от долу пиша-гражданска,каско,гуми зимни летни,преглед,масло,части,винетка,бензин,майстори, време,абе ебати и бирниците е у рейса се качи,па си разгледай,возат те без пари,некой се изреже па се чудиш да познаеш щу е гнел,скарат се,има емоций,позяпаш мадамите,качат се гриповете с тубите за минерална вода па се дърлят,а у колата какво?зимата ринеш снег,чакаш 10 минути да загрее,па се пазиш некой да не те прасне,па нерви по кръстовищата,и се върнеш вечер па нема къде да паркираш и се ти викат -Абе мани се от тия италиански кенефи за награда...
          Хахахахаха - имаме си още един майстор на късия разказ : )))

10 мин.. ще те питам аз дали ще са 10, ако термостатът ти е сдал багажа по времето, когато си закачил ароматизатора
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Аааа Ранобудниче на бензина термостата и да е заминал има някакъв шанс за парно зимата . Виж jtd без термостат е друго вече . Той понеже дизела си е толкова икономичен та не стопля дори и с редовен термостат .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Аааа Ранобудниче на бензина термостата и да е заминал има някакъв шанс за парно зимата . Виж jtd без термостат е друго вече . Той понеже дизела си е толкова икономичен та не стопля дори и с редовен термостат .
              Аз и една бензинка търкалях преди това.. без да ми е твърде жега, ама знам ли де я болеше

За жтд-то или добро, или нищо - ей!
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Ае са, не е толкоз умряло
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

• Не мога да се оплача.
                  Само предварително зададох правилната насока на разговора
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Аз пък ще премълча .... за да не стане поредната война бИнзин vs дизел .
                    Наздраве

П.С.

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Аз и една бензинка търкалях преди това.. без да ми е твърде жега, ама знам ли де я болеше
                    Тя въпросната бензинка дето мина във вечните полета на Валхала ли ?
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Аз пък ще премълча .... за да не стане поредната война бИнзин vs дизел .
                      Наздраве

П.С.

Тя въпросната бензинка дето мина във вечните полета на Валхала ли ?
                      Терминът "търкалях" в контретното изречение е съвсем на място - да

И няма война - печицата си е печица и не я сменям за нищо на света
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Тежко ми е! Преядох! И бирите май помогнаха...не знам колко точно бяха? А още колко има...
                        Наздраве от Сандански!

п.п.
                        колата ми никога не е била по-мръсна...тук копаят улиците за да газифицират, резултатът - кочина...
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• ама то верно от няколко години не ми се мести стреклата на градусите седи си на 60 залепена,иначе зимата след половин час почва да духа едно такова ни е студено ни е топло едно хладко ама аз не съм капризен какво излезе от духалките това,кален съм по риби и на жега и на студ и не държа на лукса да не ме вали и да не ме духа ветър па какво ще да е там,дразни ме само че трудно изсушава предният джам и требе да се брише с лакътя прозорец към света.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            ама то верно от няколко години не ми се мести стреклата на градусите седи си на 60 залепена,иначе зимата след половин час почва да духа едно такова ни е студено ни е топло едно хладко ама аз не съм капризен какво излезе от духалките това,кален съм по риби и на жега и на студ и не държа на лукса да не ме вали и да не ме духа ветър па какво ще да е там,дразни ме само че трудно изсушава предният джам и требе да се брише с лакътя прозорец към света.
                            Тъй, като те чета, стигам до извода, че безгрижно можем да ти подарим за РД трабант кабрио с липсващ гюрук

Ран-чо, калЕн или кАлен си по риби?

@ Токич, това ти е писаното, без да броим творенията ти в чата (броячът му е запецнал). Ако смятахме и тях, Омир да си ходи в детската градина
                            Наздраве!
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• ами и термостат ми подарете щом сте загрижени,трабанти съм карал ама ми е много тесен половин минута влизам и излизам,иначе е с предно лек е и става за риба не затъва и не можеш да му треснеш картера по бабуните,и кален и кален съм,вчера бях за щука и поне се гледам да съм близо до рибите ако мога и на главите да им стъпя да им подавам блесната...имаше едни изгнили папури до реката та стъпих на тях и пропаднах до колене над ботушите,мислих малко какво да правя и си викам мястото е чудесно то вече по кален и мокър не мога да стана я си седи тука на меко,закачих една щука към кило на блесна вдигнах я до горе ама не мога да мръдна да я тегля и се откачи само това беше тъпото,иначе хвнах една малка щука и един голям костур,ама то сухо дупе риба не яде те са си казали хората,имаше един дебел некъдърник на реката мета там струва прави какво ли не,ама той по-дебел от мене милият и ми стана жал не може да оди горкото да се провре по тръстиките и мета неква плувка там чак клен ще лови...та му ги подарих на него да ме помни с добро,ако беше затънал тоя пичага-бидон не знам требеше с въже да го теглиме,с сезал за крака или за ръката като свинята от кочината.

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                                два дена вече сънувам, че някой ми краде колата...

Онзи ден ми бяха оставили една разрязана на две Зафира на нейно място....

Тая нощ я заварих с дигнат капак зад Народната библиотека и някой ми беше откраднал двигателя, скоростите и почти всичко от коша....Интересното е, че като я видях, запалих я, изпсувах и тръгнах....по едно време усещам, че колата трака яко...слизам и си викам "Ми как няма да трака....нали няма мотор "
                                ХАхА колега , ако те успокоява и аз съм сънувал как ми крадът колата един път , обаче ги хванах крадците в крачка и тръгнах да ги гоня , иначе съм сънувал и как ми се чупи колата и не върви хич и ми беше станало много мъчно на сън ;(
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Working...
                                X